top of page

Monohallar - tillbyggnader med halv gavel

Skärmavbild 2021-06-17 kl. 20.07_edited.jpg
Skärmavbild 2021-06-17 kl. 20.05_edited.jpg
Skärmavbild 2021-06-17 kl. 20.06_edited.jpg
Skärmavbild 2021-06-17 kl. 20_edited.jpg

Det händer ibland att det inte går att välja en tälthall med gaveltak, eftersom en sådan struktur vanligtvis kräver ett stort område. Utrymmen mellan byggnader kan inte heller alltid anpassas till denna typ av tält, eftersom det bör finnas utrymme för nederbörd (särskilt för snö). Det händer också att användningen av en gavelstruktur hindrar oss från den arkitektoniska, tekniska aspekten etc. En monohall med halv gavel är perfekt i sådana situationer.

 

Dessa konstruktioner baserade på en befintlig byggnad eller förankrade mot den, förstorar byggnadens totala utrymme med ett extra rum och bildar en form av entré, en korridor som skyddar mot regn eller smidigt förvaringsutrymme för utemaskiner och material etc.

Om ni letar efter ett bekvämt sätt att förstora byggnaden kommer den här lösningen säkerligen att uppfylla era förväntningar. I motsats till vad som framträder är byggandet av så kallade monohallar. Våra tält är gjorda på solida ramar och PVC-duken som täcker dom tål hårda väderförhållanden, är täta och hållbara. Du kan välja ett tält med vägg och tak, eller endast ram med tak.

 

Tälten uppfyller sina funktioner året runt och är motståndskraftigt mot frost, vind och UV-strålning. En ytterligare fördel är också ett lägre investeringskostnad än för en fullstor hall. 

bottom of page